PREDÁM oblasť Nové M. nad Váhom

*** CROSSOVY TRENAŽÉR KETTLER - cena dohodou***

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Pôvodná cena 590 EUR, kupovany 17.1.2013, minimalne pouzivany

Crossový tréning sa ako univerzálne aerobné v podstate pre všetkých, ktorí chcú trénovať bez špecializácie na určitý štýl tréningu či zamerania na konkrétne svalové partie. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER VITO M vhodný ako pre začiatočníkov, tak aj pre aktívnych športovcov menšej postavy. Preto je zaujímavý najmä pre ženy. Crossový trenažér ponúka veľmi pohodlný a rozmanitý tréning, a je tak jedným z najobľúbenejších prístrojov pre domáci fitnes.
Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Oceľový rám umožňuje nadštandardné zaťaženie 130 kg, vďaka výškovému vyrovnaniu nerovností podlahy je konštrukcia veľmi stabilná. Pevné kolieska zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie po miestnosti.
Vysoko kvalitné kĺbové spoje. Všetky kĺbové spojenia a stredové zloženia sú osadené kvalitnými priemyselnými ložiskami SKF, ktoré zaisťujú dlhú životnosť trenažéru.
Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej s 8 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km) pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Optická a akustická signalizácia pri prekročení hornej hranice pulzu spolu so zobrazením percentuálneho údaja. Vyhodnotenie vydýchavajúceho pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Programy Count-up/Count-down.
Fóliový displej a klávesnica počítača. Ochrana zariadenia pred agresívnym potom.
Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1- 10 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže.
Tichý prevodový systém. Kĺbové spojenia sú osadené priemyselnými ložiskami SKF, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvační
  • Veľkosť: M
  • Značka: KETTLER
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 1,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky