PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Pezinok

*Ázijská zelenina-Listová Horčica MIBUNA 100semien

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ZDRAVÉ, CHUTNÉ - MINIMUM KALÓRIÍ !!!

Listová Horčica MIBUNA
Pikantná, chrumkavá zelená horčica, tiež známa ako listová horčica, je skutočne jednou z najviac výživných zelených listových zelenín vôbec. Vrcholky rastliny majú v skutočnosti viac vitamínu A, karoténov, vitamínu K a antioxidantov ako niektoré z bežne konzumované druhy ovocia a zeleniny.
-Horčica má veľmi nízky obsah kalórií (26 kcal na 100 g surových listov) a tukov. Avšak, jej tmavo zelené listy obsahujú veľmi dobré množstvo vlákniny, ktorá pomáha kontrolovať hladinu cholesterolu tým, že manipulujú s jeho vstrebávaním v čreve. Navyše, vláknina podporuje hladký pohyb potravy v črevách, a tým chráni pred hemoroidmi, zápchou, ako aj pred rôznymi chorobami hrubého čreva.
-Čerstvé horčicové listy sú výborným zdrojom vitamínu C. Poskytujú 70 mikrogramov alebo 117% doporučenej dennej dávky na 100 g. Vitamín C (kyselina askorbová) je silný prírodný antioxidant, ktorý poskytuje ochranu proti poškodeniu organizmu voľnými radikálmi a chrípkových vírusových infekcií.
-Horčica listy sú tiež neuveriteľne bohatým zdrojom vitamínu A- (350% z DDD na 100 g). Vitamín A je nevyhnutný pre udržiavanie zdravej sliznice a pokožky a je dôležitý pre dobrý zrak. Konzumácia prírodných plodov bohatých na flavonoidy chráni pľúc a ústnu dutinu pred vznikom rakoviny.

Pre zber mladých listov môžeme vysievať počas celej vegetácie. Pre získnie veľkých rastlín vysievajte až v neskorom lete, jarné výsevy sú náchylné k vybiehaniu do kvetu. Doba kultivácie je 2 – 5 mesiacov. Môžeme zberať pri veľkosti listov 15 cm.

V ázijskej kuchyni sa konzumuje čerstvá, dá sa ľahko podusiť s ryžou, šošovicou, alebo špaldou, prípadne použiť aj na ochutenie polievok.

počet semien v balení - 100ks
  • Poštovné a balné: 2,00 prevodom alebo 3,00 na dobierku EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 1,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky