PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-27%

Čmeliak bzuk - lamaze

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Nerozlučná dvojica - čmeliak Bzuk a jeho obľúbená kvetina sa čoskoro stanú dôvernými kamarátmi vášho dieťaťa. Zatiahnutím za krúžky pod kytičkou si poletujúci čmeliak jemným bzukotom na ňu dosadne.

Čmeliak aj kvetina sú vyrobené z mnohých rôznych materiálov pre stimuláciu detského hmatu. Čiernobiele motívy na spodných častiach listov kvetinky sú zase dôležité pre správny rozvoj zraku v prvej vývojovej fáze dieťaťa, pestré farby potom zaujmú v neskoršom veku. Čmeliakove krídelká aj kvetné lístočky jemne šuštia, čo nenásilne podporuje detský sluch.

Hračka je vyrobený z kvalitného velúru. Použité sú iba dvoj až trojvrstvové tkaniny s trvanlivou podtlačou s dlhou odolnosťou. Farby tak zostávajú stále rovnako intenzívne aj po viacerých praniach. Použitá výplň je vyrobená iba z najlepších polyesterových vlákien, čo zaisťuje zvýšenú mäkkosť a dlhú životnosť hračiek.

U hračiek Lamaze nie je u častí, ktoré sa môžu dostať do úst, použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu pre ktorú sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN
  • Značka: LAMAZE
  • Poštovné a balné: 1,6 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,20 EUR
Pôvodná cena: 19,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky