Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

GS Merilin Harmony 60+30 tbl.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vysoko účinný v období klimaktéria

• nehormonálny, bezpečný pre dlhodobé užívanie

• pre pevnosť kostí obohatený o vápnik a vitamín D

• zlepšuje fyzickú a psychickú pohodu

• nespôsobuje váhový prírastok
GS Merilin Harmony predstavuje nehormonálne riešenie ťažkostí v období klimaktéria, teraz ešte s vyššou účinnosťou. Zložky prípravku GS Merilin Harmony tak synergicky pôsobia trojitým efektom na klimaktérium, psychickú pohodu a na pevnosť kostí."

1. Klimaktérium: Štandardizovaný extrakt z rastliny Cimicifuga racemosa je klinicky overená látka1, u ktorej bola viacerými kvalitnými klinickými štúdiami potvrdená vysoká účinnosť na všetky fyziologické javy sprevádzajúce klimaktérium. Mnohými odborníkmi je považovaná za vôbec najlepšiu nehormonálnu alternatívu v období klimaktéria2. Synergický účinok extraktu z rastliny Cimicifuga racemosa a ľubovníka bodkovaného zaisťuje ešte vyšší komplexný účinok na fyzické a psychické prejavy klimaktéria3.



2. Psychická pohoda: Extrakt z ľubovníka bodkovaného výrazne prispieva k psychickej pohode žien v období klimaktéria. GS Merilin Harmony obsahuje účinnú a bezpečnú dávku extraktu ľubovníka bodkovaného, ktorého veľkou výhodou je, že je nenávykový a neovplyvňuje bdelosť počas dňa. Obsiahnutá denná dávka ľubovníka bodkovaného je celkom bezpečná a nepôsobí ako interakcia k inej medikácii.



3. Pevnosť kostí: Zloženie je obohatené o 250 mg vápniku a vitamín D3 pre pevnosť kostí.
Zloženie:

hydrogénfosforečnan vápenatý dihydrát, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, sodná soľ karboxymethylcelulózy, sodná soľ karboxymethylškrobu), protihrudkové činidlo (stearan horečnatý), polevové činidlá (hydroxypropylmethylcelulóza, mastenec), Hypericum perforatum extrakt (16:1), Cim
  • Značka: GREEN SWAN
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 23,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky