Lenka H. (kilpi4you)

ID 315690 IČ 04119533
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava
-20%

Pánska ľahká vesta KILPI RUFFINO - XL

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Ľahká strečová vesta je určená pre rôzne aktvity.

Vesta je pružná do všetk 4 strán, budete sa v nej cítiť veľmi pohodlne a komfortne. Predná strana vesty je vyplnená páperím a táto časť je prešitá. Disponuje dvoma hlavnými vreckami na zips a ochranou brady. Spodný lem je ľahko nastaviteľný. Vesta je vetruvzdorná.



Farba: svetlo sivá



100% POLYESTER

90/10 DOWN - Pre oblečenie je doteraz najlepším izolačným materiálom prírodné perie . Oproti akémukoľvek syntetickému materiálu je perie ľahšie, skladnejšie a má vyšší tepelný odpor . To, čo v perové vrstve izoluje je vzduch a perie len veľmi účinným spôsobom bráni jeho prúdenia. V našom oblečení je použitý pomer prachového páperie a perie 90/10 , čo zaručuje najvyššiu tepelnú izoláciu , ľahkosť a ľahkú zbaliteľnosť . Ak je o perie dobre postarané , vydrží jeho kvalita 3x dlhšie než ktorékoľvek iné syntetické náplne .


ULTRA STRETCH - Rad látok vyvinutých pre všestranné outdoor a fitness použitie . 4 way stretch zaisťuje absolútnu voľnosť pohybu . Dvojito pletená štruktúra prináša teplo bez navýšenia hmotnosti materiálu . Odolný a vetru odolný. Vnútri teplý , odvádzajúci vlhkosť a pohodl
  • Veľkosť: XL
  • Značka: KILPI
  • Poštovné a balné: zdarma nad 50 € EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 42,32 EUR
Pôvodná cena: 52,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky