Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Tekvicový olej 250 ml

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: trávenie,prostata,nechty..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 250 ml

Záruka : 2 roky
Popis:

Tekvicový olej - Cucurbita pepo

Tekvicový olej je zdrojom širokého spektra minerálov, vitamínov a nenasýtených mastných kyselin. Zo všetkých rastlinných olejov obsahuje najvyššie množstvo organicky viazaného zinku. Tekvica má výrazný hojivý a skĺudňujúci účinok. Steroly tekvice pomáhajú bránit vzniku zápalov prostaty. Podporuje trávenie. Napomáha rastu nechtov a vlasov , ktorým zvyšuje elasticitu a spevňuje ich. Podporuje elasticitu pokožky a prispieva k jej regenerácii. Je vhodný ako základný olej pre masážne kompozície.


ZLOŽENIE: tekvicový olej, vitamín E, rozmarínový extrakt

Doporučené dávkovanie: 2–3 × denne 3–5 ml (1 kávovú lyžičku). Olej má lahodnú orieškovú chuť i vôńu. K dochuteniu studených pokrmov dla potreby. Olej neznesie vyššiu teplotu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie. Prekročenie doporučenej dennej dávky nie je zdravotným rizikom.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze. Prípadný zákal nie je závadou prípravku.
Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Všeobecné upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Nenahradzuje pestrú stravu.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky