Lucia G. (lucia255)

mimibazar.sk/lucia255
ID 280126
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Silik. podložka s vyvýšeným okrajom fialová hnedá

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU!!!
Silikónová podložka Tupperware je nenahraditeľným pomocníkom, ktorý využijete pri pečení sladkého i slaného pečiva, koláčikov či tort. Okrem toho aj pri ľahkej príprave obľúbenej syrovej rolády ( stačí dať na 1 minútu do rúry, naplniť, zrolovať, zachladiť a podávať), pečených zemiačikov a mnoho mnoho iných receptov.
Silikónová podložka je vyrobená z odolného flexibilného a nerozbitného silikónu, ktorý odoláva extrémnym teplotám od – 25° C do +220° C. Dá sa použiť v klasickej rúre, v mikrovlnke, v chladničke alebo mrazničke, takže je naozaj všestranná. Možno ju využívať samostatne, alebo na plechu. Nešmýka sa a nelepí sa na povrch. Vyznačené kruhy na jej povrchu slúžia na meranie pri vaľkaní cesta. Priemery kruhov sú: 18, 22, 26 a 30 cm. Cesto teda môžete vyvaľkať do rozmerov, ktoré presne potrebujete. Pomôckou na správne tvarovanie štvorcových alebo obdĺžnikových tvarov sú čiary a bodky na opačnej strane podložky a odmeriavajú: 5, 10, 15, 20, 25 a 30 cm. Podložka sa nešmýka po pracovnej ploche. Osvedčila sa i ako podložka pod doštičku na klepanie mäsa:)
Môžete ju používať už pri vaľkaní cesta a plnení, potom pri pečení a servírovaní napr. rozmrazeného chleba, pečiva, pizze, hranoliek, je skvelá na pečenie malých koláčikov, sušienok, tortičiek, a pod. Je úžasná na piškótové rolády, pretože sa ľahko roluje a nelepí sa na ňu cesto - koniec točeniu rolád do utierky! Teplota rozohriatej podložky v rúre je tá pravá teplota na zohriatie pečiva. Podložku netreba mastiť, takže pripravujete jedlo oveľa zdravšie! Umýva sa jednoducho len opláchnutím pod tečúcou vodou. Dá sa však umývať aj v umývačke riadu. Môžete ju po práci zrolovať pre pohodlné uskladnenie.
ROZMERY: 31 cm x 35 cm x 0,125 cm
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa váhy a zvoleného spôsobu odoslania EUR
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
  • (K dispozícii môže byť viac kusov.)
cena: 19,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky