PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

CEDER - najvzácnejší medzi olejmi !!!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Je koncentrátom vitamínov, minerálov, bielkovín a ďalších látok potrebných pre život. Napríklad má viac jódu ako výrobky z rybieho tuku, obsahuje viac horčíku ako iné dosial známe prírodné produkty. 19 aminokyselín, komplex vit. B, vitamíny A, D, obsah vitamínu E je päťnásobný oproti olivovému oleju.
v minulosti ho nazývali liekom na 100 chorôb. Jeho liečebnú silu uznáva nielen ľudová, ale tiež oficiálna medicína. Má schopnosť zbavovať organizmus nečistôt, rozpúšťa a odvádza z tela usadené ťažké kovy a soli. zvyšuje fyzickú i duševnú kondíciu. napomáha pri regenerácii tkaniva, ukľudňuje podráždený nervový systém, zlepšuje spánok, zlepšuje stav pokožky, ozdravuje komplexne imunitný systém, upravuje zloženie krvi, hladinu cholesterolu , rozširuje cievy, blahodarné pôsobí na zažívací trakt, zvyšuje plodnosť mužov a celkové normalizuje funkciu tela. Cédrový olej podporuje zdravý vývin deti, preto je veľmi prospešný deťom a tehotným ženám. Cédrový olej je prírodní produkt – nevykazuje nežiaduce účinky, je vhodný pre diabetikov.
-najvzácnejší medzi olejmi!!!!! obsahuje najviac linolovej (do 71,8 %) a linolenovej (do 27,75 %) kyseliny, ktoré vykazujú aktivitu vit. F.
LIEČI: - vredy žalúdka a dvanástornika, chronická gastritída ( problémy s vyprázdňovaním, hrubé črevo, podporná liečba rakoviny žalúdka a iné...
-regeneruje tkanivá umožňuje obnovenie funkcií prostaty, slizníc žalúdočného a črevného traktu, ústnej dutiny a kože. - pomáha pri respiračných ochoreniach - laryngitída, bronchitída , chrípka, nachladnutie – treba užívať vnútorne a natierať aj na hrudník.
- Harmonizuje horm. systém ,posilňuje endokrinný systém , upravuje činnosť štítnej žľazy
-pri poruche nervového systému - poruchy spánku, bolesti hlavy, psychická labilita , depresie. -posilňuje imunitu, zlepšuje krvotvorbu
  • Rozmery: 100 ml - 12,60€, 250 ml- 24,20€ , 500 ml- 42,90€
  • Značka: BIOPURUS
  • Poštovné a balné: do 500g : 1,60€ , do 1 kg : 2,30 /podm. predaja EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 12,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky