AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-45%

Detangler kefa modrá blue 100% original Akcia

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Ihned k odberu, farba presne ako na hlavnej fotke-zázračná kefa DETANGLER, 100% original, nová zabalená v balení od výrobcu, super tip na darček, krásny dizajn, super padne do ruky!!! Farba modrá blue, supeeer!!!! nebudeš ľutovať!!!
Detangler je značka profesionálnych kief na vlasy, ktoré naväzujú na revolučné a obľúbené kefy Tangle Teezer, ktoré získali množstvo prestížnych ocenení a používajú se v tých najvyhlásenejších kaderníckych salónoch po celom svete. História týchto zázračných kief sa začala písať od chvíle, kedy si mladý londýnsky kaderník a colorista celebrít Shaun P. uvedomil, že základom správnej starostlivosti o vlasy a dokonalého stylingu sú dobre rozčesané vlasy. Shaun P. preto navrhol takú kefu, ktorá nie len, že vlasy skvele rozčeše, ale zároveň tiež zabráni ich prípadnému poškodeniu alebo pretrhnutiu behom česania. Tajomstvo zázračných kief Detangler tkvie v špeciálnom rozložení štetiniek a tiež v inovácií tvaru kefy, ktorá se perfektne drží v ruke, vďaka jej novej ergonomickej rukoväti. Kefy Detangler sú nie len funkčné, ale tiež vám skvele padnú do ruky a uľahčia vám každodenné česanie.
Original výrobok, značka DETANGLER, balenie v balení od výrobcu, neváhajte, teraz za výbornú cenu!!! vrelo odporúčam!!! na objednávku- dodanie cc.5-7 dní
  • Značka: DETANGLER
  • Poštovné a balné: 1,60 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,99 EUR
Pôvodná cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky