ZĽAVA oblasť Spišská Nová Ves

OČARUJÚCE KRAJKOVÉ SVADOBNÉ ŠATY ZA POLOVICNU CENU

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar ve slevě

Naozaj okúzlujúce snehobiele kvalitné svadobné šatky v romantickom stýle.
Cítte sa vo svoj velký den ako ozajstná princezná, nie ako tradicná "tuctová svadobná torta".
Naozaj nevídané prevedenie strihu aj materiálu.
Romantická silueta a strih siat podciarkuje nevsednost týchto siat - V-výstrih vpredu aj vzadu s krajkovým lemom jemne odhaluje a na na druhej strane ponecháva satám decentnost a eleganciu.
Krásne prepracovaná vrchná "silueta" (krajka) prechádza od stehnien nadol do vrstvenej poostupnej vlečky (sifon,tyl,organza).
Saty boli sité na mieru(dajú sa este prípadne u krajcírky upravit podla Vasich predstav-zúzit a pod.), pouzitý materiál(krajka,saten,sifon,hodvab,taft,tyl,organza),prezrite si prosím rozmery siat(odporúcam vhodnú push-up podprsenku telovej farby).
Saty sú len odskúsané,nové,bez poskodení, ponúkam ich na predaj kedze ich nevynosím vzhladom k tomu, ze som si objednala dvoje sviadobných siat v iných stýloch, aby som si mohla vybrat a bola by ich velká skoda, keby ostali nevyuzité v satníku.
Urcite spravia radost a skráslia nejakúj peknú nevestu v jej vynimocný velký den! ;-)
  • Rozmery: odporúcam na zienky vysoke 160 - 165 cm odporúcam výsku topánok od 12-15 cm dlzka(predný diel bez vlecky) 165 cm dlzka(zadný diel s vleckou) 265 cm sírka(prsia) 44 × 2 cm sírka(pás) 40 × 2 cm sírka(boky) 45 × 2 cm dlzka(rukávy) 64 cm
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 250,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky