PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Ilava

Rakytníkový olej 100% 50ml,100ml a 250ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% Rakytníkový olej za studena lisovaný, prvý lis. Vhodný pre priamu konzumáciu alebo do tepelne neupravovaných jedál.
Rakytníkový olej podporuje liečbu žalúdočných a dvanástorníkových vredov a chorôb hrubého čreva,neutralizuje negatívne pôsobenie žalúdočných kyselín,zápalových stavov tráviaceho ústrojenstva,zápalových stavov slizníc (ústna dutina, pošva),hnačiek,kožných chorôb a poranení kože (mykóza, popáleniny, omrzliny, preležaniny, popraskané bradavky dojčiacich žien),ochorenia obehového ústrojenstva – predchádza rozvoju trombotického zápalu žíl, arterioskleróze a srdcovým infarktom,poškodenia slizníc po chemoterapii,hemoroidov, bolestivých trhlín konečníka.
Rakytníkový olej zároveň zvyšuje odolnosť organizmu a dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov. Je tiež známym a veľmi ceneným kozmetickým prostriedkom, pretože má pozitívny vplyv na pokožku a vlasy.
Odporúča sa 5 kvapiek denne počas jedla v závislosti na druhu liečby. Najlepšie je užívať olej priamo, prípadne zmiešaný s jogurtom, kefírom alebo kyslým mliekom.Dospelí 5 kvapiek denne, deti od 3 rokov 3 kvapky denne.
Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Tehotné a dojčiace ženy musia prípadnú konzumáciu konzultovať s lekárom.
Cena za 250ml/23,00€
100ml-14,00€
  • Rozmery: 50ml,100 a 250ml
  • Značka: UKRAJINA
  • Poštovné a balné: Podľa tarify SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky