Janka Ch. (Janka Ch.)

mimibazar.sk/jankach
ID 188676
Členstvo SMARAGD
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

PERFEKTNÉ CEDÍTKO AKCIA

Nový tovar k prodeji

IHNED K DISPOZICII!!!!! PERFEKTNÉ CEDÍTKO
Výrobok Perfektné cedítko je jedinečné mnohofunkčné dvojité sito, ktoré je určené nielen na omývanie a odkvapkávanie ovocia a zeleniny a precedenie zemiakov, ale aj na pasírovanie omáčok a polievok a pod. Takto nahradí hneď niekoľko kuchynských nástrojov naraz.
Perfektné cedítko sa skladá z dvoch sít – z jedného hlbokého veľkého sita s držiakom a tromi nožičkami na spodnej strane a z jedného menšieho plochého sita, rovnako s držiakom.
Držiaky na obidvoch sitách sú zaoblené a pri práci sa dobre a pevne držia v ruke.
Veľké sito je možné malým sitom uzatvoriť, a to tak, že sa jazýček malého sita prestrčí otvorom vo veľkom site. Týmto spôsobom vznikne praktické dvojité uzatvorené sito, vhodné na odstreďovanie vody zo šalátov a byliniek alebo na omývanie a sušenie čerstvého špenátu. Zeleninu a ovocie, uzatvorené v site, je možné preplachovať aj vo vode. Pohybom a vzniknutým tlakom sa tak nečistota a drobný hmyz dôkladne a bezo zvyšku odplaví.
Sitá je možné vďaka drážkam na ich vonkajších stranách pevne nasadiť na misy alebo hrnce rôznych priemerov, a to bez šmýkania.
Ploché sito sa taktiež môže používať na zlievanie tekutín napríklad vody zo zemiakov. Stačí ho nasadiť priamo na hrniec dnom nahor a hrniec preklopiť. Špeciálne dierovanie, ktoré slúži na zlievanie, je umiestnené na obidvoch stranách a umožňuje tak pracovať pravou aj ľavou rukou.
Pri skladovaní je možné obe sitá vložiť do seba alebo ich zavesiť na otvory v rukoväti. Takéto uskladnenie nezaberie veľa miesta.
objem: 2,5l
23cm (priemer), 11cm (výška)

POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa taríf slovenskej pošty EUR
  • Už odpovedalo 12 záujemcov
cena: 19,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky