ODKAZ NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

Vsetko co Vas zaujima o nasich sperkoch GUESS

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

☀ 1. Su šperky GUESS naozaj 100% originály?
Ano, su kupované v GUESS obchode v USA.

☀2. Z coho su vyrobené ?
Šperky sú vyrobené z bižutérijného kovu, ktorý je potiahnutý ionizáciou tenkej vrstvy striebra, zlata alebo matnej čiernej farby. Neobsahujú nikel ani olovo. Časť náušníc, ktorá prichádza do kontaktu s uchom je z chirurgickej protialergickej ocele. Šperky sa zdobia rakúskymi sklenenými krištáľmi, akrylom, sklom a imitáciami periel.

☀ 3. Ako sa mám o šperky GUESS starat?
Vyvarujte sa akémukoľvek kontaktu s vodou, parfémami a inými kozmetickými prípravkami, nadmernému žiareniu, vysokým teplotám a tiež chemickým látkam,lebo mozu zmenit farbu. Šperk nenoste počas športovania, manuálnych prác, spánku a aktivít, ktoré by ho mohli poškodiť. Šperk čistite vlhkou tkaninou, ktorá je mäkká a čistá. Následne ho vysušte suchou absorbčnou tkaninou a dosušte na čistom mieste.

☀ 4. V akom pripade mozem šperk reklamovat?
Reklamovat sa u nas nedaju šperky, ktore začali menit farbu do medena, pretoze to znamena, ze sa na nich aplikoval parfem alebo sa namočili do vody a tym pádom došlo k poškodeniu šperku nesprávnym zaobchadzanim s nim. Pri akomkolvek inom probleme je reklamácia samozrejme mozná. Stači preposlat email s objednávkou a popisat dovod reklamácie.

☀ 5. Ako su šperky GUESS balené?
Všetky šperky maju visačku GUESS, su posielané v malom igelitovom sacku. Niektoré sety su v darčekových krabickach.
  • Značka: GUESS
  • Doteraz žiadny záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky