Lucia G. (lucia255)

mimibazar.sk/lucia255
ID 280126
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Optimum Lopatka

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU!!! PROSÍM ČÍTAJTE PODMIENKY PREDAJA!!!
Praktický pomocník na estetické servírovanie a porciovanie!
Rada pomocníkov OPTIMUM je nová vylepšená súprava kuchynských pomocníkov predstavuje modernú a pokrokovú súpravu kuchynského náradia s výrazným a pútavým vzhľadom, ktorá vám zaistí pohodlnú a nenáročnú prípravu jedál.
Všetky výrobky zo súpravy OPTIMUM, okrem klieští, boli vyrobené za pomoci technológie 2C, ktorá kombinuje mäkký klin, v časti na uchytenie, spolu s pevnou rukoväťou, a tak poskytuje pohodlný, ergonomicky tvarovaný úchyt, ktorý nekĺže v ruke.
Novinkou je farebné odlíšenie mäkkej časti rukoväte, ktorá je na každom náčiní inej farby, čo umožňuje ľahké rozoznanie jednotlivých výrobkov.
Farba a tvar každého „pomocníka“ bola prispôsobená jeho konkrétnemu použitiu, a to spolu s čiernou farbou, ktorá bola použitá. Minimalizuje možné škvrny, ktoré sa môžu objaviť pri použití napríklad paradajkovej šťavy alebo karí omáčok.
LOPATKA je praktický výrobok na porciovanie a servírovanie tort, koláčov, dezertov a ďalších sladkostí, ale aj napr. na ovocie. Lopatka svojim dizajnom ladí so súpravou pomocníkov Optimum II a je určená na porciovanie sladkostí priamo na výrobkoch, ale aj na Silikónovej podložke alebo silikónových formách.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa váhy a zvoleného spôsobu odoslania EUR
  • Už odpovedalo 11 záujemcov
  • (K dispozícii môže byť viac kusov.)
cena: 6,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky