PREDÁM oblasť Bratislava

Voňavá sviečka 3 v 1.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

TIP NA SKVELÝ DARČEK.
Predám úžasnú voňavú sviečku. Dĺžka horenia 35 hod.
Krásne dekorovaný obal a porcelánová dózička určite aj po jej dohorení príjemne skrášlia Váš príbytok. Navyše obsahuje voňavý kamienok, ktorým prevoniate príbitok, alebo skriňu..
Popis vôní / v poradí , ako nasledujú detailné fotografie/ :
1.Cassis a Mandarin (hoci len) - nádherne romantická kombinácia čiernych ríbezlí a mandarínky, doplnené nádychom jantáru a teplej škorice.

2.Moroccan Rose a Hyacint (v záhrade) - exotická vôňa opojných marockých ruží sa zosvetlí sladkými hyacintovými a fialovými kvetmi. Jantár a zemitý céder pridajú teplo a dovytvoria túto neodolateľnú vôňu.

3.Orange a Bergamot (Povedz mi niečo) - čarovne tajomná zmes pomaranča a bergamotu spolu s jemným nádychom zázvoru a kvetinových vôní ruže, jazmínu a ľalie.

4.Violet a Lavender (svetielka) - príjemne nostalgická vôňa sladkých fialiek a k tomu snová levandula

5.Rosebuds A rasberries (Ruby) - očarujúce kombinácia mäkkých ružových pukov, sladkej maliny a vanilky, doplnené jemnými tónmi jazmínu a muškátu.

6. Bergamot a Citrus (The White Rabbit) - zasnená vôňa čerstvého bergamotu a citrusov, spolu s túžobným jazmínom a tmavým santalovým drevom.

7. Black Rose (Našiel som moju rodina v knihe) - klasická kožená vôňa sa prelína do čiernej ruže, fialky a jazmínu, obohatená o vôňu tmavej slivky, jahody a muškátového orieška.

8..Rose a Iris (čo som ti dal My Heart) - Radiant ruže spolu s prvkami dúhovky , obohatené vôňou teplej vanilky, jazmínu, bieleho čaju s jemnou pižmovou základňou.
  • Rozmery: Dĺžka horenia cca 35 hodín.
  • Značka: GORJUSS
  • Poštovné a balné: podľa trf. SP EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 19,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky