PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Galanta

E-fit Apollo

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

PRESVEDČIVÉ ARGUMENTY:
EFEKTÍVNE BUDOVANIE SVALSTVA: Pomocou špeciálneho oblečenia s elektródami pripojenými na telo, prístroj stimuluje súčasne všetky svalové skupiny /súbežná stimulácia celého tela/
SPAĽOVANIE TUKU, ZNIŽOVANIE TUKOVÝVH ZÁSOB: Vzhľadom k intenzite tréningu sa zvyšuje látková výmena, a popri správnej diéte sa automaticky spustí chudnutie, ako aj formovanie svalov. Vytváraním optimálneho pomeru svalov a telesného tuku naše telo spaľuje oveľa viac kalórii aj počas spánku.
REDUKCIA CELULITÍDY: Stroj E-Fit zlepšuje prekrvenie spojivového tkaniva, aktivuje krvný a lymfatický obeh, čím sa podporí vstrebávanie škodlivých látok z problémových partií tela. Stimulácia krvného a lymfatického systému, aktivácia svalov a spojového tkaniva sa postará o vyplavenie toxínov a usadenín. Zrýchlená látková výmena, správne fungovanie lymfatického systému a tým pokles toxínov a usadenín vedú k rýchlej a viditeľnej redukcii celulitídy.
OCHRANA KĹBOV A ŠLIACH: Elektrostimulácia pôsobí len na svaly, kĺby nie sú zaťažované. Posilňovanie sa uskutočňuje bez použitia dodatočného zaťaženia, tým sa zabraňuje preťažovaniu kĺbov a poraneniam.
LIEČBA BOLESTI DOLNEJ ČASTI CHRBTA: Medzi významné účinky patrí aj zaktivovanie hlbších svalov. Tieto svaly sú potrebné na podporu chrbtice. Sú zodpovedné za správne držanie nášho tela, ale sedavý spôsob života ich úplne oslabuje, čo vedie k bolestiam chrbta resp. krížov. Stimulácia svalov prispieva k posilneniu týchto svalov. Okrem toho stimuluje aj svaly panvového dna, čím účinne znižuje inkontinenciu.
ZVYŠOVANIE VÝKONNOSTI ŠPORTOVCOV: Zvyšuje sa výbušnosť, dynamika, rýchlosť, zlepší sa kondícia.
OSOBNÝ TRÉNING ZA EXTRÉMNE KRÁTKY ČAS: Tréning je individuálne vypracovaný,tréner sa venuje iba klientovi. Intenzitu cvičenia je možné individuálne meniť podľa
  • Veľkosť: M
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 0,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky