PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-29%

SPOLOčENSKá HRA - UČíME SA ANGLICKY

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Táto spoločenská hra slúžiaca na výuku anglického jazyka je zbierka vzdelávacích hier, ktorá napomáha deťom sa naučiť nové výrazy a tvoriť jednoduché vety. Hra je určená pre deti rovnakého veku, ktorých stupeň jazykových vedomostí je rozlišný.
THE HOUSE
Prvá časť je o úteku sliepok, kačíc, zajacov a svíň z komory farmára Joe, o krádežiach, skovávačke, aby ich farmár, jeho nebezpečný pes a zlá mačka nenašli. Ten, kto sa rýchlejšie naučí anglické názvy miest, farieb, nábytku, ten môže skôr opustiť priestory nepriateľského domu.
THE FARM
Po opustení nepriateľského domu naši hrdinovia utekajú cez farmu. Tu čaká na nich najzaujímavejšie dobrodružstvo a zo strategického hľadiska aj najzložitejšie. V tejto časti nestačí vedieť len niekoľko anglických slovíčok, ale tu treba už tvoriť vety, aby sa hráči so svojimi bábkami mohli dostať z úkrytu do úkrytu a nakoniec sa vyslobodiť.
THE GREAT ESCAPE
Tretia etapa úteku zvieratiek je určená pre trochu mladších hráčov, ale hra je i naďalej veľmi zaujímavá. Jednoduché pravidlá, krátky hrací čas, spojený s naučením číslic a jednoduchých anglických slov je súčasťou hry.
WHERE IS...?
Dynamická hra pre väčší počet hráčov. Majster hry ukryje rôzne veci na hracej ploche a pomocou hádaniek zisťuje miesto úkrytu a deti musia na základe vyložených kariet odpovedať. Samozrejme po anglicky!
MEMO i TRIPLE MEMO
Tradičná hra na učenie číslic v novom prevedení, vhodná pre najmladších hráčov. V tejto hre treba nie dve, ale tri karty nájsť a veru hra je často skutočnou výzvou aj pre dospelých!
Obsah balenia: inštrukcie a hracie pokyny, 110 kariet s anglickými slovami a zlomkami viet, obojstranná hracia plocha, 12 zvieracie žetóny, 4 bábky /strážcovia/, 16 vecné žetóny, 8 kartónové hracie karty
Vlastnosti: pre deti 4-7 rokov, 5 hier, počet hráčov 2-4,
  • Značka: TREFI
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,00 EUR
Pôvodná cena: 14,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky