Marek V. (detskapostel)

ID 245802 IČ 47429151
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trstená

Oľga 1 200x90 detská posteľ

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Krásna drevená posteľ, ide o nový model postele, je vyrobená z masívu borovice a má pevnú konštrukciu. Posteľ je vo farbe prírodného dreva - borovice, 3x lakovaná ekologickým lakom. Rošt je tiež z pevného dreveného masívu. Posteľ je s 2 úložnými priestormi, ktoré sú na gumených koliečkach, aby Vám nepoškodili podlahu, Nie sú upevnené, čiže je s nimi veľmi ľahká manipulácia. Posteľ má bariéru, aby Vaše dieťatko z nej nevypadlo, je odnímateľná (nasúvateľná), keď dieťatko vyrastie stačí ju jednoducho odmontovať a máte klasickú posteľ. Posteľ je možné vyrobiť aj v iných farebných prevedeniach za doplatok, odtiene, nájdete nižšie, stačí si ho už len potom zadať vpravo hore. Odporúčame aj kúpu chráničov na posteľ, aby si Vaše dieťatko neublížilo (foto nižšie), nájdete ich v našej ponuke.

Posteľ je dodávaná bez matracov. Nosnosť postele je 100 kg/lôžko. Nosnosť postele je možné zvýšiť zakúpením pevnejšieho roštu. Ponuku roštov nájdete v sekcii našej stránky Rošty do postele. V prípade, že sa rozhodnete pre iný rošt, bude vám odpočítaná suma 10 eur/rošt za základný rošt (je potrebné to uviesť v poznámke zákazníka).


Parametre:

Posteľ:
Dĺžka: 207 cm
Šírka: 96 cm
Výška: 86 cm
Výška od zeme po matrac: 38 cm
Materiál: Borovicový masív

Spôsob dodania: demont

Matrac:
Dĺžka: 200cm
Šírka: 90cm
Výška: 8cm


Rošt:
Masívny latkový

Dodanie 4-8 týždňov. Doprava v rámci celej Slovenskej Republiky je 10 Eur. Mnoho ďalších postelí nájdete na e-shope detskapostel.com.

Farebné odtiene (všetky okrem prírodného) sú za doplatok 30 Eur, za biely odtieň je doplatok 50 Eur. Pokiaľ si zákazník nevyberie z panelu iný
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 180,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky