PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Silica MEDOVKA-v boji proti celulitíde spoľahlivá

Nový tovar k prodeji

Ukľudňuje precitlivelú pleť s rozšírenými žilkami.Blahodárne pôsobí na pokožku, ktorá sa ľahko zapaľuje.Zmierňuje začervenanie, svrbenie a pocity pnutia. Posilňuje krehké kapiláry, pleť vyživuje a zlepšuje jej elasticitu.Obsahuje vzácny šípkový olej v bio kvalite, ktorý sa vyznačuje výraznými regeneračnými a hojivými účinkami. Obsahuje tiež vitamíny A, E, F, lecitín.Spôsob použitia: Niekoľko kvapiek oleja stačí jemne vmasírovať do vyčistenej suchej či vlhkej pokožky tváre, krku a dekoltu. Pri pravidelnom používaní ráno aj večer budú výsledky zlepšenia stavu pleti skutočne viditeľné.Tri kroky k prirodzenej krásnej pleti :
1. Čistenie - Hydrofilný odličovací olej dôkladne a jemne vyčistí nalíčenú i nenalíčenú pleť. Fantasticky odlíči i očné partie.
2. Tonizácia - Kvetinová pleťová voda zvyšuje vlhkosť pleti, jemne ju dočistí, osvieži, tonizuje a zanechá ju dokonale uvolnenú.
3. Regenerácia - Regeneračný pleťový olej prebudí unavenú pleť k životu, dodá energiu, hydratuje, spomaľuje starnutie, chráni.
Objem 5ml (balenie bez kvapkátka), cena 3,49 + poštovné.
ČISTÝ 100% PRÍRODNÝ PRODUKT BEZ CHEMICKÝCH KONZERVANTOV !!!
  • Rozmery: 5ml
  • Značka: M+H
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 3,49 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky