Jan S. (sico)

ID 27801 IČ 36352250
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Púchov

Odrážadlo YEDOO TOO TOO whiteblack

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Nová kolekcia 2014! Sedlo dokonca už od 31 cm, teda pre deti cca od 88 cm výšky. Krásne designy!
U rodičov obľúbené odrážadlo - dobrý pomer kvalita x cena. Odrážadlo s guličkovým hlavovým zložením (kvalitnejšie uloženie riadidiel do vidlice, ani po dlhšom používaní sa nebudú riadidlá kývať)! Odrážadlo s brzdou a nafukovacími kolesami

Vhodné: Pre deti od cca 2 rokov, alebo už skôr (od cca 88 cm) do cca 4 alebo 4,5 rokov (cca 100 alebo 105 cm). Rozmer od rozkroku k zemi musí mať deti aspoň 31 cm (aby dosiahli na najnižšiu polohu sedátka, podrobne pozri článok Odrážadlo - porovnávacia tabuľka).
Prednosti: Odrážadlo má plnú výbavu (naf. Pneu, brzdu) a pri tom je ľahké, takže na ňom mnoho detí od 2 rokov môže naozaj jazdiť a dokážu s ním manipulovať. Niektorí rodičia aj ocenia, že sa riadidlá nedajú pretočiť (zastaví sa vďaka tzv. Dorazom cca na 80 stupňoch na každú stranu - viď foto dole).
Materiál: kov (rám). Samolepky sú dané pod lakom, takže sa vám hneď tak neošoupají, čo je výhoda.
Sedlo: vysúvacia 31 - 42,5 cm. Sedlo je pekné, vcelku mäkké, klenuté, aby z neho deti nešmýkal, odrážadlo sa dá aj za sedlo pohodlne uchopiť.
Brzda: V- brzda. Páčka na riadidlách je vcelku prispôsobená pre detskú rúčku. Deti sú schopné využiť brzdu od cca 3 rokov.
Pneumatiky: Nafukovacie, veľ. 12´, s výplety.
Váha, dĺžka: 3,75 kg, 83 cm
Riadítka: 51/55 cm. Riadidlá sa nepretáča, majú dorazy, otáča sa cca o 100 stupňov na každú stranu (viď foto dole v recenzii). Na koncoch bezpečnostné gripy. Hlavové zloženie - guličkové hlavové zloženie, ktoré zvyšuje životnosť odrážadlá (riadidlá sa ani po viacerých rokoch neviklají).
  • Poštovné a balné: ptsp EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 74,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky