PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Ilava

Arónia 100% šťava 700ml,500ml,3l, aj víno

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% BIO ovocná šťava z prvého lisovania plodov arónie je ovocná sťava bez pridaného cukru, vody a iných aditív.Arónia tiež nazývaná "jarabina čierna", sú tmavú plody sladko-kyslej až trpkastej chuti a majú vysoký obsah účinných látok a antioxidantov. Sú vitamínovou bombou a obsahujú až 69% šťavy. Arónia čiernoplodá obsahuje množstvo prvkov potrebných pre fungovanie organizmu ako je vitamín C, vitamín P - rutín, vitamíny PP, B2, B9, pektíny, triesloviny, jódu, karotény, bioflavonoidy, naozaj veľký obsah železa, fluóru, medi, kobaltu, bóru, molybdénu.
Vitamín C prispieva k tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kĺbov, kostí, chrupaviek, navyše pozitívne vplýva na srdcovo-cievny systém,celkovo detoxikuje organizmus
železo, obsiahnuté vo výrobku, pomáha ovplyvňovať optimálnu látkovú premenu pre výrobu energie,jód podporuje funkciu nervového systému,prispieva k zlepšeniu činnosti pečene a ľadvín.
Dávkovanie: 1 dcl šťavy denne zabezpečí dostatočnú dennú dávku prospešných látok pre organizmus. Je možné ju zriediť podľa chuti vodou.
V ponuke aj 500ml -7,90€.
V ponuke aj 3l v kartóne s výčapným ventilom - 26,60€.
V ponuke aj 11% víno 700ml- 9,8€
  • Rozmery: 700ml,500ml,3l
  • Poštovné a balné: Podľa tarify SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky