PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

Stromček šťastia a lásky- ruženín

Nový tovar k prodeji

Stromček šťastia - Veľkosť-výška cca 7cm.Dodávame v krabičke-predná strana je priehľadná. Stromček šťastia sa používa pre spokojnosť v domácnosti a jeho šťastie.
Ruženínu sa hovorí aj „kameň univerzálnej lásky“. Vo všeobecnosti zvyšuje ruženín pocity lásky, ale čo je dôležité aj sebalásky. Posilňuje priateľstvá a prinavracia dôveru a harmóniu vzťahom, z ktorých sa vytratili.
Dodáva pocit pokoja a čistí i otvára srdce, do ktorého môže následne ľahšie preniknúť cit. Pomáha v obdobiach emocionálnych vypätí a v časoch smútku. Ľudia, ktorí ho nosia dokážu ľahšie odpustiť samí sebe.
Rovnako si takýto ľudia oveľa viac dôverujú a dokážu sa jednoduchšie prijať takí akí v skutočnosti sú. Ruženín je vhodným kryštálom aj v situáciách, keď človek potrebuje odpustiť niekomu inému.
Taktiež uvoľňuje potláčané emócie, negatívne i pozitívne a posilňuje pocity krásy. Hovorí sa tiež, že pomáha vyliečiť zlomené srdce a pomáha zľahčovať všetky emocionálne traumy.

Ruženín rovnako vyvoláva v ľuďoch nežnosť, upokojuje myseľ a navracia harmóniu medzi ľudí s konfliktom. Podporuje vernosť vo vzťahoch. Keď sa daruje na druhé výročie svadby, upevňuje manželský vzťah.

Okrem spomínaných účinkov dokáže ruženín tiež ochrániť pred negatívnou energiou a pred znečistením okolitého prostredia.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky