PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

REISHI stimulácii imunitného systému s protizápalo

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Komplex prírodných látok a doporučenie na zoznámenie sa s ich klinickými štúdiami a skúsenosťami pri stimulácii imunitného systému s protizápalovými a protivírusovými účinkami: Bolo uskutočňovaných veľa výskumov na liečiv účinky huby Reishi a jej výhod, ktoré má na liečbi rakoviny. Huba Reishi je dimenzovaná na špici medzi tradičnými čínskymi liečivými bylinami- táto huba bola použitá už pred viac než 2000 rokmi čínskymi mníchmi ako súčasť ich liečby pri rôznych ochoreniach. V Ázii je bežne a široko používaná pri liečbe rakoviny, rovnako tiež ako stimulujúci imunitný prostriedok na uzdravenie organizmu a je považovaná za jednu z najrešpektovanejších bylinných liekov v Ázii.
Výskum robený v Japonsku, Európe a niektorých častiach Ameriky ukazuje, že jeden spoločný prvok všetkých štúdií je, že huba REISHI má schopnosť ovplyvňovať imunitný systém najúžasnejším a pozitívnym spôsobom. Pretože nedostatočná imunita má výrazný vplyv na väčší počet ochorení, vrátane rôznych foriem rakoviny.
Reishi významne zlepšuje imunitný systém - vedci tiež zistili, že to má antipoburujúce, antialergické, antivírusové, antibakteriálne a antioxidačné vlastnosti.

Štúdie tiež ukazujú, že Reishi má schopnosť inhibovať rakovinové bunky a vytvárať nové kapiláry a tak pôsobí veľmi silne anti – nádorovo. Taktiež je známa ako významný prvok pri znížení vedľajších účinkov po rádio a chemoterapii a povzbudzuje chuť do jedla, rakovinou postihnutého pacienta.
  • Rozmery: 1 tbl. - 1-2x denne 1 tbl. na 1 šálku kávy
  • Značka: TACHYON
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 15,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky