Andrej O. (Bombahracky)

ID 67885 IČ 36270890
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Piešťany

TINY LOVE - interaktívný psík Fred skladom

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

TINY LOVE - interaktívný psík Fred

Plazenie otvára úplne nový svet Vášmu dieťatku. Hračka motivuje a povzbudzuje dieťa k pohybu a lozeniu.


Fred sa môže pohybovať priamo vpred, alebo krúžiť dokola. Keď sa psíka dotknete psík začne chodiť v znení melódie a štekania, zastaví sa po krátkej vzdialenosti. Zaštekanie naláka dieťa k tomu, aby doliezlo k neposednému psíkovi a hralo sa s hračkou. Pestrofarebný psík vydáva zvuky – štekanie, čuchanie a kňučanie. Tento veselý psík hrá aj hudobné skladby, keď je v pohybe.

Podľa úpravy telíčka, chodí psík buď priamo rovno alebo dookola. Keď sa otočí obojkom, ozve sa zvuk, uška má psík šušťavé. Na predných nožičkách má tlačidla, ktorými volíte funkcie. Stiskom ľavého tlačidla sa psík rozšteká. Stiskom pravého tlačidla môžete meniť rýchlosť ( dve rýchlosti ). V závislosti od šikovnosti dieťatka možno použiť pomalší, či rýchlejší pohyb psíka . Na zadných nožičkách sú umiestnene hologramy – na jednej s obrázkom a na druhej so zrkadlom.

Sledovaním živého psíka, ktorý vydáva rôzne zvuky a pohyby, si vaše dieťa zlepšuje jej kognitívny vývoj, ako sa učí aj experimentovať a predvídať kauzálne vzťahy. A na rozdiel od mnohých hračiek, TINY LOVE - interaktívný psík Fred má pekný emocionálny aspekt. Pretože postupom, keď zostane psík dlho sám začne štekať, dieťa sa naučí predvídať jeho potreby a držať krok. To podporuje emočná inteligencia už v ranom veku.

Fred je najlepšia vývojová hračka pre deti s viacerými funkciami, ktoré pomáhajú dieťaťu podporovať pohybové zručnosti a zlepšiť kognitívny vývoj dieťaťa.

Hračka je vhodná pre deti od 6 mesiacov.
  • Značka: TINY LOVE
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 32,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky