PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

Misa Elegán 500ml Tupperware

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Rad Elegancia je fantastickým radom určeným na priame, veľmi štýlové a elegantné servírovanie pochutín na stole. Dizajn prekrásnych mís Elegancia nie je typizovaný a každá misa je svojím spôsobom jedinečná. Pre všetky misy je charakteristický materiál pripomínajúci farebné sklo. Špecifickým rysom tejto kolekcie je aj nové veko, ktoré možno ľahko otvárať a zatvárať a ktoré je vzducho a vodotesné.
Popis výrobku:
Luxusný rad Elegancia sa vyznačuje svojim vysoko moderným a do detailov prepracovaným, napriek tomu však čistým prevedením. Celý rad kladie dôraz na celkový dojem a špecifické prevedenie a dizajn.
Zvlnený tvar, vysoký lesk a jemná vnútorná textúra dodávajú týmto polykarbonátovým misám ďalší rozmer v podobe jasného svetla, ktoré ich preniká.
Misa je navyše skvele ergonomicky tvarovaná.
Veko, ktoré túto misu uzatvára, je jedinečným typom veka Tupperware vytvoreným na základe klasického okrúhleho veka Tupperware a je patentované.
Pri uzatváraní misy postupujte rovnako ako pri uzatváraní nádob s klasickým guľatým vekom Tupperware. Dostatočne veľký úchyt po strane veka Vám uľahčí pootvorenie misy pri jej „odvzdušňovaní“.
Možnosti použitia:
Misa s objemom 60ml, objem ktorej ju predurčuje na podávanie čerstvých zelených šalátov. Je však tiež určená na punč, ovocné bowle alebo najrôznejšie miešané nápoje, či už alkoholické alebo svieže ovocné.
Pre produkty z TUPPERWARE ma výhradne prosím kontaktujte na mail: rastosv@gmail.com
  • Rozmery: 500ml
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 1,9 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky