PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Rimavská Sobota

LeapFrog Leapster GS Explorer

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Herná konzola s farebným dotykovým displejom vo vysokom rozlíšení. Je určená deťom už od 4 rokov. Disponuje veľmi ľahkým a intuitívnym ovládaním, takže si ju deti veľmi rýchlo osvoja a sami prechádzajú celým menu zariadenia. Dodávané s dotykovou ceruzkou. Ku konzolám Leapster Explorer je k dispozícii množstvo hier obsahujúcich nielen zábavnú časť, ale aj didaktické prvky pre nácvik písania, počítania, logického myslenia apod. Konzolu je možné cez USB port pripojiť k Vášmu PC i Mac a pomocou programu LeapFrog Connect sa pripojiť k internetu.
Konzol má vstavaný fotoaparát a videokameru, s 2 GB pamäť. Môžete editovať svoje obrázky, zdieľať ich s priateľmi, alebo sa dať ich do hry.
Pri hre môžte použiť prst alebo stylus a sledovať na dotykovom displeji.
Dodáva sa s 3 aplikáciou (Pet Pad, Útek z Sillies - exkluzívny LeapsterGS hra a aplikácie podľa vašej voľby). Ďalšie aplikácie a hry predávajú samostatne!
Užite si dosýta zábavy a učenia sa v LeapWorld™ svete – bezpečnom virtuálnom svete plnom výukových hier a aktivít. Deti si v ňom zahrajú jedinečné hry cez internet, zabavia sa a aj sa niečo nové naučia.
Rodičia sa môžu pripojit online cez modul LeapFrog® Learning Path a mať tak dokonalý prehľad o tom, čo ich dieťa práve hrá alebo sa učí a vymýšľať nové spôsoby, ako rozšíriť ich cesty za poznaním.
Vyžaduje 4 AA batérie (nie sú súčasťou dodávky).
  • Značka: LEAPFROG
  • Poštovné a balné: 1,40 EUR
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 69,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky