PREDÁM oblasť Komárno

Flisová súprava ružová, mikina a nohavice

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Predam svetloruzovu flisovu supravicku mikiny a nohavic (moznost vyuzit aj zvlast). Suprava je z prijemneho makkeho, tepluckeho materialu. Velkost na stitku je 6-9 mesiacov.

Mikina je ako nova, velmi malo nosena (skoro vobec), nohavice su na kolenach trosku vysuchane z lozenia.

Mikinka je na zips, ma prakticku podsitu kapucnu. Podsivka papucne a rukavov je jednotna, pekna farebna.Rovnaka podsivka je aj na nohaviciach. Nohavice a aj mikina sa daju vyhrnut, pricom vynikne krasna podsivka, alebo sa daju nosit zhrnute a tym sa da suprava vynosit dlho.

Nohavice su v pase na pruznu, elasticku gumu, su velmi pohodlne (ako teplaky, len su teplejsie). Nasla som na nich jemne fliaciky pod kolienkami na jednej strane, pri noseni sa stratia. Je ich vidiet aj na fotkach, na fotkach vsak vyzeraju vyraznejsie nez v skutocnosti.

Mikana je v perfektnom stave. Cela suprava posobi stale velmi pekne a zachovale. Je velmi vhodna na chladne dni, ako aj na jar.

Material: 80 % bavlna, 20 % polyester

Postovne 1,60 Eur doporucene alebo 0,90 Eur, obycajne.

ROZMERY:
NOHAVICE: dlzka: 34 cm alebo 38,5 cm (podla toho, ci je spodok vyhrnuty alebo nie), od rozkroku: 16,5 cm alebo 21,5 cm, pas v klude: 2x20 cm, po natiahnuti az do 2x34 cm,
MIKINA: dlzka: 29,5 cm, sirka: 31 cm, rukav: 23 cm alebo 28,5 cm (podla vyhrnutia), od krku: 29 cm alebo 34 cm
  • Veľkosť: 74
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky