PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

BVLGARI Omnia Crystalline L eau de parfum 65ml ♥♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

65ml tester.
V ponuke 40 a 65ml balenia.
Omnia Crystalline L`Eau de Parfum je najnovší skvost Bvlgari s nádhernou hĺbkou, hrejivosťou a sýtosťou ústredných motívov: krištáľu a lotosu.
Nová parfumovaná voda nadväzuje na svoju ikonickú predchodkyňu, toaletnú vodu Omnia Crystalline, ktorá je neprekonateľnou víťazkou v kolekcii Omnia.

PYRAMÍDA TÓNOV
HLAVA
Mandarínka a lotosový kvet: sviežosť a žiarivosť
Prvé, čím parfumovaná voda Omnia Crystalline okúzli zmysly, sú esenciálny olej z mandarínky a kvet lotosu. Ich spojenie odhaľuje sviežu žiarivosť, delikátnosť a kvetnatosť.

SRDCE
Lotosový kvet, kosatec, heliotrop: neha a prchavosť
V zamatovom srdci rozkvitá kvet lotosu a extrakt kosatca, vzácna a luxusná prírodná zložka, ktorá prispieva k nežnému pôžitku. Kosatec aj heliotrop dodávajú vôni ženskosť, prestíž a návykovosť.

ZÁKLAD
Biely santal, siamská živica, pižmo: vzácnosť a objatie
Základ odhaľuje tvorivosť parfuméra, ktorý namiešal bohaté návykové tóny prírodnej živice zo Siamu s inovačnou formou pižma. Živicu zo Siamu zvolil pre jej jedinečný, ambrovo-balzamový a mandľový charakter, kým nová generácia pižma prepožičiava vôni dlhotrvajúce pôsobenie. Inovačný a moderný akord bieleho santalu vnáša do vône hladkosť a komfort, vyzdvihuje jej ženskosť a krémový pôžitok.
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 11 záujemcov
cena: 30,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky