PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Hawaiian Spirulina Pacifica 500mg - 400 tabliet

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% čistá havajská Spirulina v tabletách - dovoz z US
Zlepsuje absorbciu a zabudovanie mineralov!
Spirulina obsahuje všetky dôležité základné živiny. Obzvlášť cenné sú výborne vstrebateľné bielkoviny v komplexnom zastúpení a modro-zelené farbivo fykocyanín, ktoré má silné antioxidačné, antikarcinogénne a protizápalové účinky. Obzvlášť vhodná je pre športovcov, diabetikov, pri tráviacich ťažkostiach, nadváhe, pre ľudí vystavených sústavnému stresu, nesprávne sa stravujúcich a fyzicky ťažko pracujúcich.
Účinné fytochemické látky:

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom vitamínu B12. Obsahuje 2-6-krát viac vitamínu B12 než jej najbližší rival – surová hovädzia pečeň. Vitamín B12 je synonymom pre vysokú energiu.

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom biochelátovaného železa, ktoré je úplne netoxické.Je 58x bohatšia ako špenát a 28x bohatšia ako surová hovädzia pečeň!

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom vitamínu E. Je 3x bohatšia ako zelená pšenica a jeho biologická aktivita je o 49% vyššia ako u syntetického vitamínu E.

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom betakaroténu (provitamínu A). Je 25x bohatšia ako surová mrkva. Na rozdiel od syntetického vitamínu A a z tuku z rybacej pečene, betakarotén je úplne netoxický.

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom antioxidantov. Obsahuje celé spektrum všetkých známych antioxidantov, vrátane vitamínov B1 a B6, zinku, mangánu, medi, aminokyseliny metionín, betakaroténu, vitamínu E a selénu.,

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom gama-linolenovej kyseliny ( GLA). Má 3x viac GLA než pupalkový olej. Štúdie preukázali, že GLA pomáha normalizovať hladinu cholesterolu v krvi, upravuje krvný tlak a podporuje kĺby.

Spirulina je najbohatším prírodným zdrojom chlorofylu – oveľa bohatšia ako zelená
  • Značka: NUTREX HAWAII
  • Poštovné a balné: viď podmienky predaja EUR
  • Už odpovedalo 51 záujemcov
cena: 31,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky