AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

GUCCI GUILTY Man darčeková sada !!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Zloženie: 90 ml edt + 50 ml balzam po holení + 50 ml sprchový gél

Len prednedávnom predstavil módny dom Gucci dámsku vôňu Gucci Guilty. Táto vôňa charakterizuje modernú rebelku, silnú, temperamentnú a neľútostnú, ktorá žije na plný plyn.

Nová aromatická vôňa, známej a veľmi úspešnej vône Gucci Guilty, prichádza s pánskou verziou Gucci Guilty Pour Homme. Je určená pre všetkých, ktorí milujú a vedia milovať.


Gucci Guilty Pour Homme je mladý, nebojácny, má bezchybný vkus, je hrdinom našej doby. Charizma je neodmysliteľnou súčasťou, a správanie je viac než len trochu nebezpečné. Život má pevne pod kontrolou, no svoje neskrotené vášne prajavujp aj navonok. Jeho sila spočíva v tom, že vie že moc je hra. So svojou partnerkou sa vie hrať až do konca. Muž vône Gucci Guilty Pour Homme sa nehanbí za nič, svoje správanie neospravedlňuje. Je sebavedomý, mocný a baží po nových skúsenostiach. Jeho individualita je silnou zbraňou, vie čo chce a ide si cieľavedomo za tým so strhujúcim šarmom.

Guilty Pour Homme je jedinečne navrhnutý pre mužov, ktorí vedia, čo chcú, a ktorí dostanú, čo chcú. Vôňa pôsobí ako magnet pre ženy, pôsobí na ne provokatívne a zvodne. Vôňa sa otvára s levanduľou a citrónom, ktorá sa časom rozvinie do prenikavej vône pomarančového kvetu. Základné tóny vás očaria teplými drevitými akordmi cédru a pačuli, ktoré dodajú vôni vzrušujúce podfarbenie celej kompozície.
  • Značka: GUCCI
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 50,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky