PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Pezinok

**Rajčinové RARITKY* *BLACK KRIM** intenzívna chuť

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vypestujete si KVALITU, nie len kvantitu. Predstavujem vám unikátne paradajky Black Krim je pôvodná odroda paradajok. Pochádzajú z ostrova Krim v Čiernom mori. Sú veľké asi 150 až 350g, ľahko zploštené tmavo červené, gaštanové až čierne, s tmavozelenou šťavou okolo semien. Plody sú mäsité a majú fantastickú chuť, sú veľmi sladké, jemne slané. Black Krim sú jedny z najlepších čiernych paradajok vôbec. Hodia sa na priamu spotrebu, varenie a do zeleninových šalátov.
Black Krim je pravá, nešľachtená odroda a svoje skvelé vlastnosti si ponecháva aj keď ju vysejeme z vlastne dopestovaných paradajok. Takže si vždy zopár kusov nechajte poriadne dozrieť a semienka si odložte k ďalšiemu roku.
Tu práve vyniknú skvelé vlastnosti ktoré hybridy (F1) nemajú. Povedzme si otvorene – sú tieto hybridné F1 odrody lepšie? Chutnejšie? Hybridy sú výhodnejšie pre dlhé uskladňovanie, majú hrubšiu šupku ktorá je lesklejšia, červenšia, netreba sa o ne toľko starať... ... ale pôvodné odrody budú mať vždy lepšiu chuť!

Klíčenie 6-14 dní pri 20 – 25°C
Kolíkové, stredne pozdné, zber po 70 – 90 dňoch
Pestujeme ako iné paradajky.

Ponúkam 10 čerstvých, kvalitných semien, dopestovaných v Európe

Posielam aj návod na pestovanie.
  • Poštovné a balné: 2,00 prevodom alebo 3,00 na dobierku EUR
  • Už odpovedalo 60 záujemcov
cena: 1,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky