PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

HYALURÓNOVÁ KYSELINA tablety 100 kusov

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Kyselina hyalurónová pre regeneráciu kĺbov, zlepšenie pružnosti chrupavky, regeneráciu a hydratáciu pleti, podporuje ukladanie vápnika v kostiach a zuboch.
Kyselina hyaluronová - je látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele. Má vysoko hydratačné účinky a schopnosť viazať veľké množstvo vody, koži dodáva objem a pružnosť. V tkanivách pôsobí ako medzibunková hmota, vytvára priestor na transport látok, potrebných pre prirodzenú regeneráciu buniek. Zvyšuje regeneračnú schopnosť kože. Je schopná zneškodniť voľné radikály vznikajúce pôsobením vonkajších alebo vnútorných vplyvov na tkanivo. Množstvo kyseliny hyaluronovej v koži človeka však vekom klesá, čo má za následok zníženú hydratáciu a zároveň aj tvorbu vrások. Vďaka kyseline hyauloronovej sa urýchluje keratinizácia, regenácia pleťových buniek a urýchli sa proces hojenia poranenej pokožky. Ľudia s ochoreniami kĺbov vrátane artrózy môžu užívaním kyseliny hyaularonovej oddialiť alebo obmeziť poškodenie kĺbov.
Vitamín D je dôležitý pre udržanie zdravých kostí, potrebujeme ho však aj pre svalovú funkciu a rovnováhu – keď je ho málo, môže to znamenať zvýšené riziko zlomenín. Popri posilňovaní kostí, adekvátne hladiny vitamínu D znižujú riziko zlomenín v dôsledku pádov asi o 20 – 30 %, čo je významným problémom starších osôb. Vitamín D podporuje tiež zlepšenie poznávacích porúch u starších ľudí, sklerózy multiplexu, reumatoidnej artritídy, cukrovky a niektorých druhov rakoviny (prsníka, hrubého čreva a prostaty)
Vitamín C : je potrebný skutočne pri každej biochemickej a biologickej reakcii v tele. Je nevyhnutný pre tvorbu spojivového tkaniva ako je chondroitín sulfát a kolagén. Zloženie (v 1 tablete):
Kyselina hyalurónová (sodná soľ) 40 mg
Vitamín D3 (Cholekalceferol) 5 mcg (100%ODD)
Kyselina L-askorbová 5 mg
Izomalt (sladidlo)
  • Rozmery: Spôsob užívania: 1-2 tablety denne
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 14,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky