Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Multifunkčné lehátko - kolíska 3v1 - červené

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Inovatívne multifunkčné detské hojdacie lehátko, ktoré uľahčuje vášmu dieťatku pohodlný prechod od hry k spánku.•Ľahký prechod z pozície sedenia do pozície spánku (jednou rukou)
• Nastaviteľné rameno pre ľahký prístup rodičov, upraviteľný v závislosti na polohe dieťatka
• Elektronická hračka s 9 rôznymi melódiami
• Rozkošní kamaráti: slimáčik - hrkálka a kvetinové zrkadielko
• Tri rôzne polohy na ležanie v príjemnom prostredí z mäkkých tkanín
• Upokojujúce vibrácie pozdĺž celého lôžka
• Použitie: do 18kg, nad 9kg iba v polohe sedu

Tento inovatívny produkt Tiny Love ponúka zábavný viacúčelový priestor pre vaše dieťatko, navyše vybavený pútavými hračkami. Jemné pohyby hojdacieho kresla upokojujú vaše dieťatko pred spaním a rovná podložka bezpečnej kolísky s vyvýšenými okrajmi zaručujú jeho bezpečnosť a pohodlie v spánku. Kresielko sa dá tiež nastaviť do pevnej pozície, aby ste mohli svoje dieťatko spokojne nakŕmiť, nechať ho pohrať sa s visiacimi hračkami, alebo len tak pozorovať dianie v okolí. Široká variabilita tohto produktu je jeho nespornou výhodou!

Hojdacie kreslo sa jednoduchým pohybom jednej ruky zmení na pohodlnú kolísku. Upokojujúci pohyb a príjemná hudba sprevádzajú vaše dieťatko vo všetkých 3 ležiacich pozíciách. Plochá podložka so zvýšenými okrajmi ponúka bezpečné a útulné prostredie pre pokojný spánok.Roztomilá elektronická hračka s ľahko nastaviteľným ramenom.

Vedeli ste?

Detský vývoj sa nikdy nezastaví - rozvíja sa formou hry a dokonca aj počas spánku. Kresielko umožňuje dieťatku najskôr hrať sa samostatne a potom prirodzene zaspať bez toho, aby ste ho museli vyrušiť. Nerušený spánok pomáha rozvíjať emocionálnu inteligenciu dieťatka.

Až pätina všetkých detí trpí kolikou, a ich rodičia trpia spolu s nimi... Detské hojda
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 96,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky