PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Rimavská Sobota

LeapFrog Tag Jnr. Book Disney Cars -Ihneď k odberu

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

LeapFrog™ je tvorca unikátnych vzdelávacích hračiek pre deti. Tieto hračky a knihy sú navrhnuté tak, aby deti boli už od malička v kontakte s cudzím jazykom.
LeapFrog Tag Junior Reading System™ pre mladšie deti vo veku 2-4 rokov (ja si myslím, že aj pre staršie detičky) sa skladá z dvoch častí:

1. LeapFrog Tag Junior Book Pal (čítací panáčik) pre deti vo veku 2-4 rokov, ktoré pri dotyku s knihou číta nahlas slovíčka, celé vety alebo celý text, ak sa dotkne obrázka, opíše ho, ak sa dotkne postavičiek, tie začnú rozprávať, spievať,... Kniha doslova ožíva v rukách dieťaťa. Môže samé objavovať, zažívať dobrodružstvá spolu s jeho obľúbenými postavičkami.

2. LeapFrog Tag Junior Books (interaktívne Tag Junior knihy) – momentálne je na výber 14 rôznych titulov v kategórii Tag junior (deti vo veku 2-4 rokov), ktoré dieťa môže zbierať a vytvoriť si svoju prvú vlastnú knižnicu.

Kniha LeapFrog Tag Junior Book - Disney Pixar Cars
Vydajte sa na cestu plný dobrodružstvom a naučte sa všetko o tvary s pomocou známych postavičiek z rozprávky "Cars". Viac ako 24 hravé aktivity a 130 audio odpovede podporujú deti v učení cudzieho jazyka a zároveň pomáha vybudovať dôveru s knihami. Rodičia sa môžu pripojiť k on-line ® Learning Path sledovať čo ich dieťa číta, ktoré aktivity má rado, ako napreduje a aké robí pokroky pri rozvíjaní svojich čítacích schopností.
Vhodné pre deti od 2 rokov.
  • Značka: LEAPFROG
  • Poštovné a balné: 0,8 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky