PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

LANCOME - La Vie Est Belle edp 75ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

K dispozícii i 50ml za 51,-, 100ml edp za 72,-
La Vie Est Belle je novou vôňou od Lancome, ktorá prichádza na trh v druhej polovici roka 2012. Koncept vône je zameraný na prirodzenú a jednoduchú krásu, je oslobodením sa od konvencií a vyjadruje svojský pohľad na individuálne, osobné šťastie. Vôňa reprezentuje nadhľad na život a je inšpirovaná radosťou z akýchkoľvek malých alebo všedných vecí. Pre Lancôme je La vie est belle manifestom novej doby, ktorá odmieta svet s pozlátkom, svet podľa prísneho diktátu módy a peňazí, je vyhlásením pred svetom, vyhlásením o kráse, svetle a slobode.

Lancome La Vie Est Belle je oduševnená vôňa plná svetla. Predstavuje predovšetkým voľbu žiť svoj život a naplniť ho krásou. Je to kúzelná vôńa, pretože sa ladne a ľahko šíri, rozprestiera sa, kým nie je priamo pred našimi očami – ako úsmev alebo vyznanie lásky.

Labužnícka, avšak veľmi elegantná kompozícia Lancome La Vie Est Belle bola vytvorená parfumérmi Olivier Polge, Bominique Ropion a Anne Flipo. Finálna verzia je výsledkom trojročného cizelovania kompozície a viac ako 5000 verzií. Kľúčovou zložkou vône je kosatec , ktorý obklopujú kvety pomarančovníka a jazmín v srdci vône. Vôňu otvárajú ovocné tóny čiernych ríbezlí a hrušky, pokým v základe sa príjemne šíria hrejivé tóny fazuľky tonka, praliniek, pačuli a vanilky.

Tvárou kampane je herečka Julia Roberts.
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 31 záujemcov
cena: 59,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky