AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Košice

♥♥♥ GUCCI - PREMIERE edp 75ml NOVINKA ♥♥♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Dostupné balenia 75ml a 50ml originál.
Pre vyznávačov najštýlovejšej módy je Gucci označením úspechu. Prichádzajúcu jeseň kreatívna riaditeľka módneho domu, Frida Giannini, vytvorila novú voňavú legendu v podobe ikonickej a sofistikovanej vône Gucci Première.

Inšpirovaná nadčasovou veľkoleposťou Hollywoodu a stelesnená modernou ikonou Blake Lively, nová vôňa je pozvánkou vychutnať si svoju chvíľu na pomyselnom červenom koberci.

V každej žene Gucci sa spája sila, moc a prítomnosť zmyselnej ženskosti. Žena Gucci je zvyknutá byť vždy v popredí: či už sa jedná o jej kariéru alebo milostný život. A rovnako náročná je aj pri výbere svojej vône. Tak ako úspešné ženy vstupujú na koberec slávy v šatách Gucci, aj každá žena si zaslúži svoj Gucci Première okamih.


Gucci Première je oslavou hviezdy, ktorá sa ukrýva v každej žene. Bez ohľadu na to, či je stredobodom pozornosti na významnej filmovej premiére alebo na obchodnom stretnutí, sú to pre ňu zlaté chvíle. Vo svojich bezchybne predvedených šatách púta všetku pozornosť na seba. Jej pôvab dokonale ladí s jej správaním, krásou a mocou. Vychutnáva si vlastné úspechy a svoju úlohu hrá s prirodzenou ľahkosťou. Kdekoľvek sa ocitáva, naráža na obdiv. Je modernou ikonou.Vrchné tóny: bergamot, kvet pomarančovníka
Vôňu otvára luxusný a búrlivý charakter archívneho šampanského. Príval šumivého bergamotu v spojení s ženským a oslavným pomarančovým kvetom vyjadruje výrazné vzrušenie, ako keď vstúpite na červený koberec.

Tóny srdca: biele kvety, pižmo
V jadre vône sa rozliehajú brilantné biele kvety v intenzívnom bukete, previazanom magneticky zmyselným, moderným pižmom.
Nadčasová zvodnosť významnej dámy, perfektná rovnováha zmyselnosti a sily, inšpiruje celkový charakter zachytený vo vôni.
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 28 záujemcov
cena: 38,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky