AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Košice

♥♥♥HUGO BOSS Nuit Pour Femme 75ml ♥♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Dostupné i originál 50ml balenie.
Perfektný večerný doplnok ženy Boss, ktorý dotvorí jej vzhľad predtým, ako vyjde z domu. Témy hlavy, srdca aj základu odrážajú očakávania z prichádzajúcej noci.

Tvorca vône to dosiahol použitím zmyselných kvetín fialky a jazmínu, ktoré vytvárajú vo vôni ženskú auru, zatiaľ čo kombinácia broskyne a aldehydov v úvodných tónoch má v sebe oslňujúcu žiarivosť. Výsledkom je dokonale vyvážená vôňa Boss Nuit Pour Femme, ktorá zvýrazní vzhľad každej ženy, obklopí ju sebaistotou a ženskosťou pri prípravách na vzrušujúcu noc, ktorá ju čaká.
Boss Nuit Pour Femme - zloženie

Hlava - vrchné tóny vyjadrujú vzrušenie a očakávania ženy Boss, ktoré ju sprevádzajú počas prípravy na špeciálny večer. Šťavnatá biela broskyňa sa spája s nádherne žiarivým akordom aldehydov pre svieži iskrivý efekt.

Srdce - pod modernými tónmi hlavy sa odkrýva srdce zložené zo ženských sofistikovaných tónov - jazmínu a buketu bielych kvetín. Zmyselnú hebkosť im dodáva fialka.

Základ - vôňa je pretkaná zvodnými tónmi, ktoré s prichádzajúcim včerom ešte viac rozvíjajú svoj sýty plný charakter a odrážajú zmyselnosť ženy Boss. Pulzujúce tóny machu sú ozvenou dynamického charakteru vrchných tónov, kým hrejivé dreviny a krémový santal vôňu obohacujú vláčnosťou a jemnosťou.

"Boss Nuit Pour Femme pre mňa predstavuje naozaj zmyselný ženský pafrum. Je perfektný na noc, pretože je veľmi zvodný, a súčasne elegantný" Gwyneth Paltrow.
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 19 záujemcov
cena: 29,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky