PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-11%

Bioderma Sebium AI korektor a make-up 30ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! 2 v 1 zelený korektor a make-up v svetlom odtieni !!!

Na spodku tubičky v uzáveri je malé zrkadielko a zelený tuhý korektor na prekrytie vyrážok a červených miest. Po odkrútení sa dostanete k tónovaciemu krému. Z mojich skúseností prekrýva lepšie ako iné tónováky z Biodermy.

Vyhovuje mastnej a aknóznej pleti, nedráždi a nespôsobuje tvorbu komedónov, je hypoalergénny a vďaka patentovanému komplexu Fluidactiv pomáha neutralizovať baktérie spôsobujúce akné.

Zloženie: Aqua, DI-C12-C13 Alkyl Malate, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycerin, Butylene Glycol Cocoate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Inononyl Isononanoate, Zinc Gluconate, PEG-30 Dipolhydroxystearate, CapryliC/Capric Triglyceride, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Salicylic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapesedate Ferment, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Disteardimonium Hectorite, Bis/PPG-14/14 Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Xanthen Gum, Alcohol Denat., Dimethicone, CI 77492, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Citric Acid, Bakuchiol, Parfum (Fragrance).
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 16,50 EUR
Pôvodná cena: 18,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky