PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

CESTOVNÝ RELAXAČNÝ VANKÚŠ z pamäťovej peny

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ANATOMIXX® MESIAC = CESTOVNÝ RELAXAČNÝ VANKÚŠ .

Vnútorná penová časť je vyrobená zo 100% ANATOMIXX® pamäťovej peny (memory foam).

Poskytuje oporu krčnej chrbtici, pokiaľ spočiniete dlhšiu dobu v sede – autobus, vlak, automobil, lietadlo, dlhšia čakanie v čakárni, pri pozeraní televízie...

Rozmer: vonkajší obvod: 80 cm, 10 cm.

ANATOMIXX® memory foam
Každý výrobok z rady ANATOMIXX® memory foam má snímateľný prací, velúrový poťah na zips z príjemného, hebkého, hladkajúceho, tulivého, bavlneného velúru. Vnútorná, penová časť je vyrobená zo 100% ANATOMIXX® pamäťovej peny (špičková kvalita – pri výrobe neboli použité žiadne lacné a nekvalitné náhrady). Ostatní výrobcovia používajú ako výplň bežné duté vlákno, ale to sa zľahne a po mesiaci prestáva plniť svoju funkciu. Ako je pre značku FC zvykom, vyberá vždy len ten najlepší materiál!

ANATOMIXX® memory foam
Memory foam (pamäťová pena) bola vyvinutá v NASA na základe požiadaviek kozmického výskumu. ANATOMIXX® memory foam dokáže kopírovať telo na základe hmotnosti človeka (pena sa prispôsobí telu) a zároveň táto pena reaguje taktiež na telesnú teplotu človeka.

ANATOMIXX® memory foam v momente zahriatia telom zmäkne a vďaka efektu tzv. „pomalého vrátenia sa do pôvodného stavu“ obmedzuje protitlak na exponovaných miestach a zabraňuje nepríjemným tlakom a preležaninám.

ANATOMIXX® memory foam je revolučná hmota, ktorá sa s úspechom používa na tie najlepšie matrace alebo anatomické vankúše. Dochádza k zlepšeniu prekrvenia, spánok alebo sedenie sú teda bez neustálych zmien polohy kľudnejšie a pohodlnejšie.
  • Značka: FC
  • Poštovné a balné: 2,30 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 13,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky