PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-12%

Bioderma ABCDerm Babysquam 40ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Prípravok starostlivosti s reguláciou obsahu keratínu a intenzívnym zvlhčovaním, ktorý pomáha odstrániť seboroickú dermatitídu.
• Originálny prvok v prípravku ABCDerm Babysquam spočíva vo dvoch keratolyticky aktívnych zložkách. Arabinogalaktán a estery kyseliny mliečnej prispievajú k odstraňovaniu šupinatej pokožky.
• Toto optimalizuje prienik a účinnosť zvlhčujúcich a zmäkčujúcich činidiel v prípravku ABCDerm Babysquam. Tieto zvlhčujú šupinatú pokožku ešte účinnejšie, a tým uľahčujú jej odstránenie.
• Keďže ABCDerm Babysquam je bez parfumov, zaručuje skvelú toleranciu.
• Vďaka tube so špičkou sa prípravok ABCDerm Babysquam veľmi ľahko aplikuje, nie je lepkavý, neštípe v očiach a veľmi ľahko sa zmýva šampónom.
Bábätko má čoskoro čistú pokožku hlavy s trvanlivým zvlhčovaním.

• Prípravok ABCDerm Babysquam naneste na miesta postihnuté seboroickou dermatitídou (pokožka hlavy, obočie a / alebo za uši) a jemne ho vmasírujte (špička tuby uľahčuje aplikáciu).
• Prípravok nechajte polhodinu pôsobiť a potom ho zmyte jemným šampónom, najlepšie penivým čistiacim prípravkom ABCDerm Moussant na tvár, telo a vlasy.

Vlastnosti
Neparfémovaný.
Bez fenoxyetanolu. Hypoalergénny.
40 ml tuba.

Zloženie
WATER (AQUA), GLYCERIN, BUTY- ROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), DECYL OLIVE ESTERS, DI-C12-13 ALKYL MALATE, GALACTOARABINAN, GLYCOL PALMITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, LAURETH-7, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN.
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 11,90 EUR
Pôvodná cena: 13,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky