PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-15%

Bioderma Sébium Sérum 40ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Obnovujúce sérum pre mastnú až zmiešanú pleť. Vyhladzuje a zlepšuje štruktúru pleti, výrazne redukuje pretrvávajúce nedokonalosti.

• Experti na pokožku a biológiu spoločnosti BIODERMA vyvinuli inovatívne Sébium Sérum. Táto keratolytická starostlivosť koriguje nedokonalosti pleti, vyhladzuje a zlepšuje vzhľad pleti vďaka účinnému peelingovému efektu.
• Vyrovnáva nepravidelný reliéf pleti a obnvuje prirodzený jas pokožky. Sébium Sérum v spojení s exkluzívnym komplexom patentovaných látok Fluidactive®, reguluje a stabilizuje kvalitu kožného mazu a predchádza výskytu poškodenia pleti.
• Gélová textúra má výbornú toleranciu.
• Sébium Sérum obsahuje kyselinu glykolovú na zjemnenie a tonizáciu pleti a D-Panthenol pre intenzívne upokojenie pleti.

• Používajte Sébium Sérum každý druhý večer napleť vyčistenú pleťovou vodou Sébium H2O alebo čistiacim gélom Sébium Moussant. Pre optimálny výsledok použite ako 4 týždňovú kúru, buď samotatne alebo v kombinácii s Vašim bežným nočným krémom.

Vlastnosti
Jemne parfémovaný
Nekomedogénny,
sérum 40 ml


Zloženie
WATER (AQUA), GLYCOL ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, BIS-PEG-15 METHYL ETHER DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, MANTINOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GINKO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMRTHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYRTHYLCELLUVOSE, PROPYLENE GLYCOL, BIOSACHARIDE GUM-1, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 12,90 EUR
Pôvodná cena: 15,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky