PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-8%

Bioderma Sébium Hydra krém 40ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Krém na intenzívnu a upokojujúcu starostlivosť, obnovujúci hydratáciu a rovnováhu, určený pre mastnú pokožku, ktorá je prechodne vysušená alebo podráždená dermatologickou liečbou.

• Pre všetky typy pokožky, dokonca aj pre mastnú, vyžadujúcu hydratáciu, vzhľadom na občasné vysušenie a/alebo podráždenie (vplyvom špeciálnej liečby, škodlivých vonkajších vplyvov ...). Sébium Hydra je špeciálne vyvinutý na kompenzáciu tohto dočasného nerovnovážneho stavu.
• Hydratačné a obnovujúce aktívne zložky potláčajú proces zlupovania pokožky a zmierňujú pocity pálenia. Pokožka je čistá, žiarivá a navodzuje pocit spokojnosti.
• Účinné zjemňujúce aktívne zložky tlmia akékoľvek začervenanie a upokojujú pokožku.
• Sébium Hydra nespôsobuje tvorbu komedónov.

• Raz, alebo dvakrát denne naneste Sébium Hydra na vyčistenú a vysušenú pokožku (vyčistenú ideálne použitím penivého gélu Sébium Moussant, alebo pleťovou vodou Sébium H2O).

Vlastnosti
Jemne parfémovaný
Nekomedogénny
40 ml tuba


Zloženie
WATER (AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CERAMIDE 3, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 11,70 EUR
Pôvodná cena: 12,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky