PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Bioderma Atoderm Nutritive krém 40ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Vyživujúca denná starostlivosť o veľmi suchú, citlivú a reaktívnu tvár.

• Vďaka stráte vody a lipidov sa môže narušiť hydrolipidický film pokožky. Ten plní funkciu ochrannej kožnej bariéry na povrchu pokožky a je dôležitý pre zachovanie kožnej hydratácie. Pri narušení sa pokožka vysušuje, stáva sa hrubou , šupinatou a citlivou. Atoderm Nutritive je vysoko výživný krém kombinujúci aktívne látky: bumbucké maslo a extrakt z avokáda, známe pre svoje obohacujúce, regeneračné a upokojujúce účinky a ďalej hydratačné látky vazelína a glycerín.
• Patent D.A.F.* účinne zvyšuje prah tolerancie pokožky.
• Atoderm Nutritive má nemastú bohatú textúru.

• Nanášajte Atoderm Nutritive ráno a večer na pokožku tváre a krku očistenú Atoderm Moussant alebo Atoderm Umývacou kockou.
• Atoderm Nutritive je perfektný základ pod make-up.

Vlastnosti
Bez parfémov.
Hypoalergénny. Nekomedogénny.
Tuba 40 ml.



Zloženie
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL PALMITATE, PENTYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SQUALANE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES, PARAFFIN, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 60, GLYCERYL POLYACRYLATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE.
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedalo 14 záujemcov
cena: 9,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky