PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-11%

Bioderma Photoderm Anti-Age krém SPF 30

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU !!! Veľmi účinná slnečná ochrana s vyhladzujúcim a spevňujúcim účinkom, spomaľujúca starnutie, určená na ochranu tváre, dekoltu a rúk.

• Systém filtrujúci žiarenie prípravku Photoderm Anti-Age SPF 30 proti starnutiu je zárukou nepretržitej a homogénnej UVA a UVB ochrany. Jedinečné pôsobenie prípravku proti “extrémnemu-UVA” žiareniu spomaľuje predčasné starnutie pokožky a zabraňuje nežiadúcim reakciám na slnečné žiarenie. Účinná anti-UVB ochrana prípravku chráni pokožku pred spálením a tým pred prípadným nebezpečenstvom opakovaného a dlhodobého pobytu na slnku.
• Patentovaný komplex bunkovej BIOochrany Cellular BIOprotection®, obsiahnutý v prípravku, bezprostredne chráni bunky pred škodlivými účinkami UV lúčov a súčasne stimuluje obranné mechanizmy pokožky a chráni jej DNA.
• Photoderm Anti-Age SPF 30 proti starnutiu spomaľujte tvorbu výrazných a jemných vrások vznikajúcich pri pobyte na slnku a zabraňuje zvýrazneniu pigmentových škvŕn. Photoderm Anti-Age SPF 30 proti starnutiu je bohatý na zvlhčujúce, spevňujúce, obnovujúce a vyhladzujúce aktívne zložky a udržiava mladistvý vzhľad pokožky.
• Photoderm Anti-Age SPF 30 proti starnutiu nespôsobuje tvorbu komedónov, je vode a slnku odolný.
  • Značka: BIODERMA
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 16,30 EUR
Pôvodná cena: 18,30 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky