PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

100 % prírodné ÉTERICKÉ OLEJE

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

VEĽA DRUHOV - pošlem celý ponukový list.
Používanie éterických olejov je rovnako staré ako ľudia a ich bolesti. Vôňa rastlinných silíc priaznivo pôsobí na náš nervový systém a emócie, podporuje imunitný systém a spúšťa ozdravný proces celého organizmu. Pretože silice pôsobia komplexne a hlboko, je nutné dbať na ich kvalitu a užívať skutočne 100% prírodné produkty. Jedine tak môžete dosiahnuť žiadaných výsledkov.

Pár slov o rastlinných siliciach

Rastlinné silice sú obsiahnuté nielen v kvetoch a plodoch, ale aj v listoch, kôre a koreňoch. Ich chemické zloženie je veľmi komplikované, v laboratórnych podmienkach nenapodobiteľné. Silice sú najčastejšie získavané z rastlín destiláciou, lisovaním alebo extrakciou, pričom u mnohých rastlín je veľmi dôležitá denná doba zberu. Na výrobu niekoľkých kvapiek je niekedy potreba až kilogramu suroviny. Novodobé dejiny esenciálnych olejov sú sprevádzané pokusmi o napodobenie ich vône syntetickou cestou. Ale tieto syntetické látky nikdy nenahradia účinky prírodných silíc.

Ako pôsobí vôňa na náš organizmus

Vône sú našim mozgom prijímané a vyhodnocované najrýchlejšie zo všetkých vnemov. Čuchové nervy sú spojené priamo s tou časťou mozgu, ktorá zohráva kľúčovú úlohu pri spúšťaní emocionálnych reakcií, akou je radosť, náklonnosť, zlosť, smútok alebo sexuálne a erotické naladenie. Odtlačok vône sa ukladá do pamäte pevnejšie ako názov rastliny. Mozog reaguje na vône a môže vyvolať impulzy, pre naše telo priaznivé, a to aj dlhodobo. S čuchovými nervami je tesne spojená aj intelektuálna a analytická časť mozgu. Funkcia čuchu je zároveň aj funkciou varovnou. V rastlinných vôňach nájdete vône príjemné a nepríjemné. Spoľahnite sa preto pri výbere olejov aj na váš nos a vyberajte to, čo mu lahodí. Okrem toho molekuly silíc vstupujú vdýchnutím
  • Značka: SALOOS
  • Poštovné a balné: 1,30/ks, dopor. list - viac podla váhy EUR
  • Už odpovedalo 8 záujemcov
cena: 0,01 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky