PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Olej z baobabu na psoriázu a pre atopikov!

Nový tovar k prodeji

Baobabový olej je rastlinný olej ,získavaný lisovaním semien stromu baobab (Adansonia digitata) známy pod názvom Baobab a patrí do rodiny slez.Je jedným z najcharakteristickejších stromov v Afrike a pre mnoho z pôvodných voľne žijúcich živočíchov hrá dôležitú úlohu ako stanovište alebo krmivo.Stromy sú veľmi staré,všetky časti stromu africký obyvatelia používajú. Olej je používaný ako kozmetický,obsahuje triesloviny, katechín,má vysoký obsah flavonoidov, používa sa proti akné a zápalom, výťažky z červených vlákien sušeného ovocia sú plné antioxidantov.Obsahuje mastné kyseliny, obsah kyselina palmitová je o 23% vyšší ako u iných olejov,čím má dobrú oxidačnú stabilitu.Má vyvážený pomer – kyselina palmitová(cca 34-38%) a kyseliny linolovej (cca 29%). Olej je mimoriadne bohatý na vitamín C, je univerzálny a hodí sa ako stabilizačná zložka, a to najmä v olejovej zmesi pre suché a poškodené kožné bariéry, hydratuje extrémne suchú a dehydrovanú pleť, zvyšuje pružnosť pokožky a pôsobí proti vráskam. Spôsobí , že vaša pokožka bude opäť žiariť, veľmi rýchlo upokojuje podráždenú pokožku – vynikajúci na ukľudnenie suchého ekzému a psoriázy a akýchkoľvek šupinatých prejavov na pokožke. Chráni pokožku pred stratou podkožnej vody a má upokojujúci účinok.
  • Rozmery: 100ml
  • Značka: BIO,EKO
  • Poštovné a balné: 1.15 obyč alebo 2.10 doporučene EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,45 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky