ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Prešov
-68%

Zubná pasta Optifresh.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

Každodenná súčasť zubnej hygieny.
Vyberte si:
Kód 27980.-Modrá zubná kefka Optifresh – stredne tvrdá.
Modro-biela zubná kefka so stredne tvrdými štetinkami vám pomôže dôkladne vyčistiť zuby a udržať ich v dobrom stave. Má rúčku s protišmykovou úpravou a ergonomický tvar, štetinky s rôznym sklonom a škrabku na jazyk. Je vhodná na všetky zuby.
Kefka účinne vyčistí ďaka špeciálnemu tvaru zuby aj jazyk. Jedinečne tvarované štetinky sa dostanú medzi zuby a tak odstránia zvyšky jedla. Z jazyka odstráni baktérie a nečistoty a vďaka protišmykovej rúčke bude umývanie zubov jednoduché.
Objem:1ks
alebo
Kód 31132.-Osviežujúca zubná pasta Optifresh System 8 Extreme Fresh.
Klinické testy potvrdili, že Zubná pasta System 8 Extreme Fresh s komplexom Active Protect poskytuje 12-hodinovú ochranu pre zdravé zuby a osvieži dych na dlhú dobu. Receptúra s obsahom fluoridu pomáha posilniť zuby a svieža mätová príchuť osviežuje dych.
Objem:100ml
alebo
Kód 31131.-Bieliaca zubná pasta Optifresh System 8 Crystal White.
Je klinicky overené, že Zubná pasta System 8 Crystal White a komplexom Active Protect poskytuje 12-hodinovú ochranu pre zdravé zuby. Receptúra obsahuje fluorid a aktívnu bieliacu zložku, ktorá šetrne odstraňuje povlak a zažltnutie zubnej skloviny. Zuby sú do 2 týždňov belšie.
Objem:100ml.
alebo
Kód 31123.-Zubná pasta Optifresh System 8 Total Protection
Klinické testy potvrdili, že Zubná pasta System 8 Total Protection s komplexom Active Protect poskytuje 12-hodinovú ochranu proti bežným zubným problémom, ako sú povlak, zubný kameň a zubný kaz. Receptúra s obsahom fluoridu pomáha posilniť zuby a svieža mätová príchuť osviežuje dych.
Objem:100ml.
  • Značka: ORIFLAME
  • Poštovné a balné: 2,05 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 1,60 EUR
Pôvodná cena: 4,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky