PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

TOP NOVINKA JIL SANDER - EVE 75 ml edt !!!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke aj všetky objemy !!!

Je v každej žene…
Stelesňuje prirodzenú zmyselnosť, čistú žiaru vychádzajúcu zvnútra.
Má neodolateľnú moc zvádzať – prirodzene, inštinktívne a okúzľujúco.

Má v sebe silu aj krehkosť… je základom ženskosti. Ona je Eve!

Eve od Jil Sander…

VÔŇA ŽENY

Predstavte si čistú vôňu ženy. Vôňu, ktorá s pokožkou splynie tak ľahko, že je nemožné určiť, kde jedna končí a druhá začína. Vôňa, ktorá evokuje to najhlbšie vyjadrenie pravej krásy. Tá vôňa je Eve od Jil Sander.

Hlava:

Iskrivý kvet grapefruitu spolu s pikantnou červenou ríbezľou – predstavujúcou nádych hravého rozmaru. V hlave tvorí základ osobnosti prvej zvodkyne.

Srdce:

Kvetinové srdce predstavuje dokonalú harmóniu divokej ruže, jazmínu a fialky – troch vznešených kvetov, ktorých sladké, opojné vône vyjadrujú žiarivú nadčasovú ženskosť.

Základ:

Zmyselný základ odhaľuje jej skutočnú podstatu – orientálne tóny kašmírového dreva a nezameniteľné chyprové akordy indonézskeho pačuli, ktoré, akoby sa topili na jej holej koži a obklopili ju svojou zmyselnou charizmatickou aurou.

SILUETA ŽENY

Flakón vône Eve vychádza z filozofie značky Jil Sander, v ktorej menej znamená viac a zachytáva svojimi čistými, elegantnými líniami podstatu modernej ženskosti.

Čisté sklo flakónu s ostrými vonkajšími hranami odhaľuje jemnosť v jeho srdci, ktoré je stvárnené jemnými ženskými krivkami svetlej koralovej farby samotnej vône. Kombinácia sily a zmyselnosti, ktoré perfektne vystihujú ženskú dualitu.

Dokončenie rafinovanej elegancie designu predstavuje strieborný kovový uzáver, na ktorého vrchole je jasná koralová farba – dotyk živej farby zachytávajúci originálny podpis vône Eve od Jil Sander.
  • Značka: JIL SANDER
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 15 záujemcov
cena: 41,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky