PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

♥ Roztomilý setík BRUNO BANANI - MADE FOR woman ♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Zloženie:: 15 ml edp + 50 ml telové mlieko + 50 ml sprchový gél

Rok po úspešnom uvedení pánskej vône Made for Men pokračuje bruno banani s hrou na zvádzanie uvedením dámskej verzie Made for Women. V poradí piata dámska vôňa značky bruno banani je venovaná sladkým lovkyniam. Poskytuje im neodolateľnú auru, s ktorou môžu začať svoj lov. Každý flakón rafinovanej a podmanivej vône obsahuje darček: elegantný a štýlový striebristý náramok. Je to šperk, vizitka, a zároveň výstraha pre dôverčivých mužov…

Koncept
Žena vône bruno banani Made for Women je sladká lovkyňa, ktorá sa vyznačuje pokojnou sebadôverou a zmyslom pre humor. Muži jej v okamihu podľahnú bez toho, aby si uvedomovali, čo sa deje. Loví štýlovo, so šarmom, eleganciou a neodolateľným pohľadom.

Miluje život a jeho veselé stránky. Nikdy sa neberie príliš vážne. Jej obľúbeným revírom sú najvychytenejšie mestské bary, kluby a kaviarne. Nevyhýba sa ani obchodom, fitnes centrám či supermarketom. Má svoje vlastné tajné zbrane: prekrásne šaty, sexy topánky, zvodný make-up a príťažlivé vlasy. Jej arzenál sa teraz rozširuje o špeciálnu vôňu, ktorá zvýrazní jej šikovnosť a šarm. bruno banani Made for Women je vôňa venovaná všetkým sladkým lovkyniam, ako hlavná zbraň zvádzania.
  • Značka: BRUNO BANANI
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 17,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky