PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

NOVINKA Laura BIAGIOTTI - VENEZIA tester edp 75 ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

25ml - 33,80
50ml - 44,80
set Venezia edp 25ml+50 telové mlieko - 43,00


TESTER MÁ VRCHNÁK !!!!!


Konečne je to tu. Po dlhom čakaní a dožadovaní Laura Biagiotti uvádza novú interpretáciu jednej zo svojich najúspešnejších vôní, novú verziu vône VENEZIA, ktorá je čistým vyjadrením modernej ženskosti.

Laura Biagiotti VENEZIA je ďalšou poctou módnej návrhárky mestu, ktoré obzvlášť miluje, magickému miestu inšpirácií svojich najženskejších a najzvodnejších diel, Benátkam. Nová vôňa je odpoveďou na požiadavky tisícok žien na celom svete, ktoré netrpezlivo čakali na intenzívne a zmyselné objatie tejto vône. Svojím názvom, ale hlavne zložením, Laura Biagiotti VENEZIA presvedčivo evokuje svet poézie a fantázie venovaný najmagickejšiemu zo všetkých miest, mestu, ktoré je znamenité a obdivuhodné.

Nová interpretácia originálnej vône Laura Biagiotti VENEZIA predstavuje vyžiadané dielo inšpirované jednou z najklasickejších vôní talianskeho parfumérskeho sveta. Oživuje atmosféru nádherných palácov ponorených do vodnej lagúny a prepletá ju tónmi nabitými energiou. Použiť ju, znamená vysloviť znovu slová lásky, ktorá je späť spolu s novými pocitmi, zmyslami, novým odkazom vášne.

Benátky sú najkrajším mestom umenia, jedinečným a nezabudnuteľným. Výnimočné pre svoju históriu a kultúru, toto mesto sa dokáže transformovať, aby odhaľovalo nečakané tváre svojej identity. Počas karnevalu do mesta preniká atmosféra energie a tajomstva poznačená radosťou a chuťou do života. Benátsky filmový festival, ktorý sa koná na konci leta, je veľkolepým triumfom, v ktorom sa mesto vracia k oživeniu divadla a stvárneniu mýtov, zatiaľ čo Biennale predstavuje najvýznamnejšie umelecké a kultúrne podujatie 21. storočia.
Presne ako toto mesto, aj žena, ktorá si zvolí vôňu Laura Biagiotti VENEZIA, je schopná
  • Značka: LAURA BIAGIOTTI
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 11 záujemcov
cena: 38,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky